Ingrid Riera


Navegant entre la creació, gestió i mediació. Li encanta el món de les arts visuals, les arts escèniques i l’escriptura. Més que decidir dedicar-se a l’art i la cultura, són elles que han esdevingut la seva forma de vida.

Ha estudiat el Grau en Realització Audiovisual i Multimèdia (Universitat de Girona - ERAM i PHL Hasselt - Bèlgica) i un Màster en Gestió Cultural (UOC). També ha realitzat diversos cursos complementaris d’il·lustració, pintura, gravat o expressió corporal. Actuament treballa a Tramoia Produccions Culturals, però ha passat per equipaments com el Museu del Cinema de Girona, la sala de concerts La Mirona de Salt, el Teatre de Bescanó, el Festival Sismògraf d’Olot, el Black Music Festival o el Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona. Els projectes que realitza van des de la comunicació, al disseny gràfic, la programació, la producció o la mediació amb diversos col·lectius, especialment amb joves.

Si no es dediqués al món de l’art, seria submarinista, professora de piragua o muntaria un “xiringuito” a Costa Rica.

Maria Soler


Amb el cor dividit entre el món rural i l’urbà, sent especial fascinació per l’art contemporani, les peces site-specific i totes aquelles propostes capaces de posar la pell de gallina.  

Ha estudiat el Grau en Història de l’Art (Univeristat de Girona) i un Màster en Estudis Teatrals (Universitat Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Institut del Teatre). Ha participat en projectes de mediació artística, educació, recerca, exhibició, creació, comunicació i gestió cultural.  
Entre altres, ha treballat al Museu del Cinema de Girona, al Festival Sismògraf d’Olot, al Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona, a l’Associació Cultural La Volta o a la Cia. La Virgueria.

Des del 2017 forma part del projecte Píndoles - teatre breu en espais vius .

Si no es dediqués al món de l’art, seria jardinera, peixetera o criminòloga.


la noia del monyo - hola@lanoiadelmonyo.com