Ingrid Riera


Navegant entre la creació, la mediació i la gestió. Té un gran interès en l’hibridació de llenguatges artístics, des de les arts visuals a les arts vives. Més que decidir dedicar-se a l’art i la cultura, són elles que han esdevingut la seva forma de vida.

Ha estudiat el Grau en Realització Audiovisual i Multimèdia (Universitat de Girona - ERAM i PHL Hasselt - Bèlgica), un Màster en Gestió Cultural (UOC) i un Postgrau en Arts escèniques i Acció Social (Institut del Teatre, Xamfra i ESMUC). També ha realitzat diversos cursos complementaris d’il·lustració, pintura, gravat o expressió corporal. Actuament col·labora amb Tramoia Produccions Culturals i amb l’Espai nyam nyam. També ha participat en projectes d’equipaments com el Museu del Cinema de Girona, la sala de concerts La Mirona de Salt, el Teatre de Bescanó, el Festival Sismògraf d’Olot, el Black Music Festival, el Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona o el festival MOT. Els projectes que realitza van des de la comunicació, al disseny gràfic, la programació, la producció o la mediació amb diversos col·lectius, especialment joves i infants.

Si no es dediqués al món de l’art, seria submarinista, professora de piragua o muntaria un “xiringuito” a Costa Rica.

Maria Soler


Amb el cor dividit entre el món rural i l’urbà, sent especial fascinació per l’art contemporani, les peces site-specific i totes aquelles propostes capaces de posar la pell de gallina.  

Ha estudiat el Grau en Història de l’Art (Universitat de Girona) i es va especialitzar en Teoria i Història de les arts escèniques cursant el Màster en Estudis Teatrals (Universitat Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Institut del Teatre). S'ha format també en cursos de comunicació, urbanisme creatiu, gestió cultural i educació en lleure. Ha comissariat i participat en diverses exposicions d’art contemporani, rebent varies beques i premis. En l'àmbit de la producció va realitzar pràctiques a La Caldera Les Corts (2016) i des del mateix any, ha treballat en diverses companyies com La Virgueria, La mujer del Carnicero, Irregulars o Projecte I.G.L.U.. Col·labora puntualment al Festival Sismògraf d’Olot i al Festival FlamenGi de Girona. Ha treballat al Museu del Cinema de Girona i al Museu del Suro de Palafrugell com a educadora (2017-2019), així com en el Consell d’Infants i Adolescents de Castelló d’Empúries i Olot (2018-2019). Com a projecte personal és cofundadora del col·lectiu La noia del monyo, i des del 2017, és coorganitzadora del Festival Píndoles - Teatre breu en espais vius i la seva gira, essent l’ encarregada de la redacció de continguts, comunicació i projecte pedagògic.

Si no es dediqués al món de l’art, seria jardinera o criminòloga.@lanoiadelmonyo - hola@lanoiadelmonyo.com