Ingrid Riera


Navegant entre la creació, la mediació i la gestió. Té un gran interès en l’hibridació de llenguatges artístics, des de les arts visuals a les arts vives. Més que decidir dedicar-se a l’art i la cultura, són elles que han esdevingut la seva forma de vida.

Ha estudiat el Grau en Realització Audiovisual i Multimèdia (Universitat de Girona - ERAM i PHL Hasselt - Bèlgica), un Màster en Gestió Cultural (UOC) i un Postgrau en Arts escèniques i Acció Social (Institut del Teatre, Xamfra i ESMUC). També ha realitzat diversos cursos complementaris d’il·lustració, pintura, gravat o expressió corporal. Actuament col·labora amb Tramoia Produccions Culturals i amb l’Espai nyam nyam. També ha participat en projectes d’equipaments com el Museu del Cinema de Girona, la sala de concerts La Mirona de Salt, el Teatre de Bescanó, el Festival Sismògraf d’Olot, el Black Music Festival, el Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona o el festival MOT. Els projectes que realitza van des de la comunicació, al disseny gràfic, la programació, la producció o la mediació amb diversos col·lectius, especialment joves i infants.

Si no es dediqués al món de l’art, seria submarinista, professora de piragua o muntaria un “xiringuito” a Costa Rica.

Maria Soler


Amb el cor dividit entre el món rural i l’urbà, sent especial fascinació per l’art contemporani, les peces site-specific i totes aquelles propostes capaces de posar la pell de gallina.  

Ha estudiat el Grau en Història de l’Art (Universitat de Girona) i un Màster en Estudis Teatrals (Universitat Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Institut del Teatre).
Els seus principals interessos són la creació artística, la comunicació cultural, la producció d’espectacles i la mediació comunitària. Ha treballat en projectes curatorials relacionats amb el món educatiu i per diferents festivals, companyies i organismes: La Caldera Les Corts (2016), Festival Sismògraf (2017-19), Museu del Cinema (2017-19), Cia. La Virgueria (2018), Bòlit - Centre d’Art Contemporani (2019-20), La Volta (2020-22), Cia. La mujer del carnicero (2021-22), Cia. Irregulars (2022), Projecte I.G.L.U (2022), entre d’altres. 

Com a iniciatives personals és coorganitzadora del Píndoles - Teatre breu en espais vius i és cofundadora de La noia del monyo.

Si no es dediqués al món de l’art, seria jardinera, peixetera o criminòloga.


la noia del monyo - hola@lanoiadelmonyo.com